لطفا کمی صبور باشید

ویزای دبی

ویزای دبی

Dubai Visa

 

ایرانیان زیادی روزانه به کشور امارات و مخصوصا شهر دبی سفر می کنند. ویزای دبی بر حسب اینکه برای تفریح ، خرید و تجارت به دبی میروید متفاوت است. دبی بخاطر تنوع مراکز خرید دبی و اجناس به عنوان بهترین شهر برای خرید در دنیا ، همچنین بخاطر جاذبه های توریستی دبی گردشگران بسیاری را به سوی خود می کشاند.سالانه تعداد بسیار زیادی توریست را از سراسر دنیا به خصوص ایران به سمت خود جذب کرده است. شما میتوانید برای خرید بلیط دبی و اخذ ویزای دبی با ما تماس بگیرید،همکاران ما آماده اند که شما را در زمینه دریافت ویزا دبی و خرید بلیط هواپیما شمار را یاری کنند.

 

اطلاعات کلی برای دریافت ویزای دبی

اداره مهاجرت و وزارت کار بلیط ويزا دبی را صادر می کند و نه توسط سفارت خانه ها برای مليت های مختلف، تفاوت بسياری دارد و قوانين مربوط به آن بدون اطلاع قبلی تغيير می کنند. لذا قبل از سفر حتما اطلاعات لازم را کسب نماييد و نسبت به تهيه ويزا اقدام نماييد. تمامی مسافران به جز افراد ساکن کشورهای عضو شورای همکاری خليج (بحرين، کويت، قطر، عمان و عربستان سعودی) می بايست ويزا تهيه نمايند. برای صدور ويزا تجارتی، سياحتی و غيره، شخص، شرکت و يا سازمانی در دبی می بايست ضمانت تقاضا کننده ويزا را به عهده بگيرد و بايد مسافر را در تاريخ مقرر از کشور خارج کنند. اين مسئول در امارات به نام “کفيل” معروف است.
در دو صورت کفيل می تواند برای مسافر ويزا درخواست نمايد. اول اينکه از نزديکان مسافر باشد که در اين صورت بايد فرم نسبيت از سفارت مربوطه دريافت کند و يا رابطه تجاری داشته باشد. در روش دوم بر اساس رابطه های کاری و تجاری، سازمانهای دولتی و شرکتهای خصوصی می توانند برای مسافر خود درخواست ويزا نمايند. لازم به يادآوری است که ويزاهای توريستی و يا زيارتی توسط خطوط هوايی، هتل ها و يا آژانس های مسافرتی درخواست می شود (به همین علت آژانسهای مسافرتی از کلیه مسافرین دوبی خود ضمانت اخذ می نمایند.

 

ویزای دبی

 

مدارک لازم برای اخذ ویزای دبی

 

  • اسکن رنگی از پاسپورت
  • اسکن رنگی ۱ قطعه عکس
  • چک ضمانت برگشت
  • تعهد نامه

 

 انواع ویزای دبی

  • ویزای توریستی دبی
  • ویزای ترانسپورت دبی
  • ویزای کار دبی
  • ویزای تجاری دبی

ویزای توریستی دبی

دریافت ویزای توریستی برای امارات متحده عربی بسیار آسان و راحت شده و تقریبا کلیه شرکت های مسافرتی این کار را با دریافت وجهی انجام می دهند. این ویزاها در انواع 14 روزه و 1 ماهه و 3 ماهه قابل دریافت می باشد و گاها ویزای 1 ماهه با مراجعه به اداره مهاجرت و پرداخت وجه قابل تبدیل به 2 ماهه می باشد.ویزای 3 ماهه را فقط بعضی از شرکت های مسافرتی نظیر شرکت هواپیمایی العربیه صادر کرده و قیمت آن متفاوت می باشد.

ویزای ترانسپورت دبی

این ویزا نوع دیگری از ویزیت ویزا است که دارای مدت 14 روز است و قابل تمدید نیست معمولا این تورهای 3 شب و4 روز از این نوع ویزا استفاده میکنند. هزینه این ویزا حدود 400 درهم میباشد

ویزای کار دبی

معمولا توسط کفیل یا شرکتی که شما را استخدام کرده باید اقدام شود . این ویزا به شما امکان اقامت 3 ساله در دبی را میدهد.جهت کارکردن باید دارای این نوع ویزا باشید . (در حال حاضر گرفتن این نوع ویزا برای ایرانیان مشکل میباشد و بستگی به محل کاروقدرت کفیل دارد .البته غیر ممکن نیست.)
تعداد دیگری هم ویزا اقامت وجود دارد که هزینه های بسیار بالایی دارند مثل .ویزای شریک لایسنس که جهت آغاز یک شرکت جدید استفاده میشود و یا ویزای اقامت برای خرید خانه البته همه این ویزا ها اقامت 3 ساله هستندوهر 3 سال باید تمدید شوند.

برای اخذ ویزا دبی به نکات زیر توجه کنید

4  ویزا توریستی امارات ۱ ماه اعتبار دارد و در این مدت ۱۴ روز می توانید در کشور امارات اقامت کنید.

4  ویزا به ۲ صورت عادی و فوری اخذ می شود، که اخذ ویزا عادی دبی ۷ روز کاری و ویزا فوری دبی ۲ روز کاری زمان لازم دارد.

4  در صورتی که ویزا دبی را بدون رزرو هتل دریافت کنید، یک فقره چک ضمانت بازگشت به مبلغ ۵ میلیون تومان دریافت می شود.

4  در حال حاضر امکان اخذ ویزا ۱ ماهه از کشور امارات نیز وجود دارد که با این ویزا شما می توانید به جای ۱۴ روز به مدت ۱ ماه در امارات اقامت کنید.

4  از صدور ويزا برای زنان مجرد زير 30 سال معمولا جلوگيری می شود مگر اينکه همراه پدر و یا همسر خود قصد سفر داشته باشند. صدور ويزا برای افراد بالای 55 سال نيز بسيار مشکل می باشد.
4  در صورت عدم ترک کشور در تاريخ مقرر، در فرودگاه دبی يک جريمه 100 درهمی به ازاء هر روز تاخير از مسافر اخذ می شود.

4  در صورتی که قصد ورود به کشور امارات از طريق فرودگاه شهری غير از دبی (ابوظبی، شارجه و ..) را داريد،میبايست ويزای ورود به همان شهر را تقاضا نماييد. برای تهیه این ویزا 500 درهم اخذ میکنند.

زمان صدور ویزا دبی

3-10 روز برای ویزای عادی دبی بسته به روز و زمان درخواست  و 1-3 روز برای ویزای ارجنت دبی (اضطراری) زمان لازم است. گاها بعضی شرکتها ویزا را تاپ ارجنت دبی (فوق اضطراری) نیز ارائه می نمایید.

قیمت ویزای دبی

قیمت ویزا های دبی از قبیل ویزا عادی ، ویزا فوری ، ویزا عادی ۱ ماهه با هم متفاوتند.

 

اگر میخواهید مطالب بالا را دانلود کنید اینجا کلیک کنید.

خواندن 3058 بار

نوشتن دیدگاه

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

دانش ما نتیجه تجربیات خوب و بد دیروز ماست فرهنگ ما و ماندگاری ما ایجاب می کند مشتری مداری سرلوحه کارهایمان باشد.