لطفا کمی صبور باشید

اطلاعات کلی برای دریافت ویزای دبی

اطلاعات کلی برای دریافت ویزای دبی

 Imformation About Dubai Visa

 اداره مهاجرت و وزارت کار بلیط ويزا دبی را صادر می کند و نه توسط سفارت خانه ها برای مليت های مختلف، تفاوت بسياری دارد و قوانين مربوط به آن بدون اطلاع قبلی تغيير می کنند. لذا قبل از سفر حتما اطلاعات لازم را کسب نماييد و نسبت به تهيه ويزا اقدام نماييد. تمامی مسافران به جز افراد ساکن کشورهای عضو شورای همکاری خليج (بحرين، کويت، قطر، عمان و عربستان سعودی) می بايست ويزا تهيه نمايند. برای صدور ويزا تجارتی، سياحتی و غيره، شخص، شرکت و يا سازمانی در دبی می بايست ضمانت تقاضا کننده ويزا را به عهده بگيرد و بايد مسافر را در تاريخ مقرر از کشور خارج کنند. اين مسئول در امارات به نام “کفيل” معروف است.
در دو صورت کفيل می تواند برای مسافر ويزا درخواست نمايد. اول اينکه از نزديکان مسافر باشد که در اين صورت بايد فرم نسبيت از سفارت مربوطه دريافت کند و يا رابطه تجاری داشته باشد. در روش دوم بر اساس رابطه های کاری و تجاری، سازمانهای دولتی و شرکتهای خصوصی می توانند برای مسافر خود درخواست ويزا نمايند. لازم به يادآوری است که ويزاهای توريستی و يا زيارتی توسط خطوط هوايی، هتل ها و يا آژانس های مسافرتی درخواست می شود (به همین علت آژانسهای مسافرتی از کلیه مسافرین دوبی خود ضمانت اخذ می نمایند


نحوه دریافت ویزای توریستی امارات متحده عربی


دریافت ویزای توریستی برای امارات متحده عربی بسیار آسان و راحت شده و تقریبا کلیه شرکت های مسافرتی این کار را با دریافت وجهی انجام می دهند.
این ویزاها در انواع 14 روزه و 1 ماهه و 3 ماهه قابل دریافت می باشد و گاها ویزای 1 ماهه با مراجعه به اداره مهاجرت و پرداخت وجه قابل تبدیل به 2 ماهه می باشد.ویزای 3 ماهه را فقط بعضی از شرکت های مسافرتی نظیر شرکت هواپیمایی العربیه صادر کرده و قیمت آن متفاوت می باشد.


زمانی که صدور ویزا دبی طول می کشد


3-10 روز برای ویزای نرمال بسته به روز و زمان درخواست  و 1-3 روز برای ویزای ارجنت (اضطراری) زمان لازم است. گاها بعضی شرکتها ویزا را تاپ ارجنت (فوق اضطراری) نیز ارائه می نمایید.

از صدور ويزا برای زنان مجرد زير 30 سال معمولا جلوگيری می شود مگر اينکه همراه پدر و یا همسر خود قصد سفر داشته باشند.
• صدور ويزا برای افراد بالای 55 سال نيز بسيار مشکل می باشد.
• در صورت عدم ترک کشور در تاريخ مقرر، در فرودگاه دبی يک جريمه 100 درهمی به ازاء هر روز تاخير از مسافر اخذ می شود.
در صورتی که قصد ورود به کشور امارات از طريق فرودگاه شهری غير از دبی (ابوظبی، شارجه و ..) را داريد،میبايست ويزای ورود به همان شهر را تقاضا نماييد
برای تهیه این ویزا 500 درهم اخذ میکنند.


ویزای ترانسپورت – این ویزا نوع دیگری از ویزیت ویزا است که دارای مدت 14 روز است و قابل تمدید نیست معمولا این تورهای 3 شب و4 روز از این نوع ویزا استفاده میکنند. هزینه این ویزا حدود 400 درهم میباشد(آزانسهای مسافرتی دبی)


ویزای کار دبی

معمولا توسط کفیل یا شرکتی که شما را استخدام کرده باید اقدام شود . این ویزا به شما امکان اقامت 3 ساله در دبی را میدهد.جهت کارکردن باید دارای این نوع ویزا باشید . (در حال حاضر گرفتن این نوع ویزا برای ایرانیان مشکل میباشد و بستگی به محل کاروقدرت کفیل دارد .البته غیر ممکن نیست.)
تعداد دیگری هم ویزا اقامت وجود دارد که هزینه های بسیار بالایی دارند مثل .ویزای شریک لایسنس که جهت آغاز یک شرکت جدید استفاده میشود و یا ویزای اقامت برای خرید خانه البته همه این ویزا ها اقامت 3 ساله هستندوهر 3 سال باید تمدید شوند.

 
خواندن 34420 بار

نوشتن دیدگاه

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

دانش ما نتیجه تجربیات خوب و بد دیروز ماست فرهنگ ما و ماندگاری ما ایجاب می کند مشتری مداری سرلوحه کارهایمان باشد.