لطفا کمی صبور باشید

مدارک لازم برای اخذ وبزا دبی و امارات متحده عربی


 مدارک لازم برای اخذ وبزا دبی (امارات متحده عربی)

  1.  اسکن رنگی از پاسپورت
  2.  اسکن رنگی ۱ قطعه عکس


 انواع شرایط اخذ ویزای دبی :

 

  •  ویزا توریستی امارات ۱ ماه اعتبار دارد و در این مدت ۱۴ روز می توانید در کشور امارات اقامت کنید.
  •  ویزا به ۲ صورت عادی و فوری اخذ می شود، که اخذ ویزا عادی دبی ۷ روز کاری و ویزا فوری دبی ۲ روز کاری زمان لازم دارد.
  •  در صورتی که ویزا دبی را بدون رزرو هتل دریافت کنید، یک فقره چک ضمانت بازگشت به مبلغ ۵ میلیون تومان دریافت می شود
  •  در حال حاضر امکان اخذ ویزا ۱ ماهه از کشور امارات نیز وجود دارد که با این ویزا شما می توانید به جای ۱۴ روز به مدت ۱ ماه در امارات اقامت کنید.

 
 
 

قیمت ویزا دبی :

قیمت ویزا های دبی از قبیل ویزا عادی ، ویزا فوری ، ویزا عادی ۱ ماهه با هم متفاوتند.

 

 

 
خواندن 3040 بار

نوشتن دیدگاه

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

دانش ما نتیجه تجربیات خوب و بد دیروز ماست فرهنگ ما و ماندگاری ما ایجاب می کند مشتری مداری سرلوحه کارهایمان باشد.